Haiglas abita jäänud noormees suri liinibussis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi öisel Võru–Tallinn liinil Reolas peatust ette nähtud ei ole, peatas juht bussi, kuna mõistis, et inimene võib hädas olla. Foto on illustratiivne.
Kuigi öisel Võru–Tallinn liinil Reolas peatust ette nähtud ei ole, peatas juht bussi, kuna mõistis, et inimene võib hädas olla. Foto on illustratiivne. Foto: Sille Annuk / Postimees

Pühapäeval maeti Tartu Raadi kalmistule 28-aastane Vassili, kes pöördus eelmise nädala kolmapäeval Tartu Ülikooli kliinikumi tohtrite poole. Mees suunati Tallinnasse, kus ta sai küll tohtri jutule, kuid suri tagasiteel koju.

Vassili tuttava sõnul oli kolmapäeval arstikabineti uksest sisse astunud noormehel ägenenud krooniline peaga seotud haigus, kirjutas Õhtuleht.

Tuttavatele teadaolevalt suri Vassili Tallinnast Tartusse sõites südame seiskumise tõttu.

Kui mehe tuttavad süüdistavad Vassili surmas arstide streiki, siis Tartu Ülikooli kliinikumi avalike suhete spetsialisti Ene Selarti sõnul ei saanud Vassili eriarsti jutule, kuna kliinikumis ei osutata vastavat raviteenust, mitte sellepärast, et arstid streikisid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles