Homsest jätkub PERHis tavapärane töökorraldus

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PERH.
PERH. Foto: Mihkel Maripuu

Seoses tervishoiutöötajate streigi peatamisega, toimuvad alates homsest, 26. oktoobrist kõik ambulatoorsed eriarsti vastuvõtud Regionaalhaigla polikliinikutes ning statsionaaris taastub tavapärane töö.

Alates reedest (26.10) hakkavad Regionaalhaigla polikliinikutes kõikidel erialadel arstid taas patsiente vastu võtma. Kuigi täna (25.10) teavitati patsiente reedestest (26.10) arsti vastuvõttude ärajäämisest, siis seoses streigi lõpuga taastub polikliinikutes tavapärane töö ning kõik patsiendid, kellel oli broneeritud 26.10 arsti vastuvõtt, võetakse ka vastu.

Kui patsient, kellele täna teatati, et arsti vastuvõttu reedel ei toimu ning sellest lähtuvalt ei ole patsiendil võimalik homme (26.10) eriarsti vastuvõtule tulla, siis neile kehtivad uued kokkulepitud vastuvõtu ajad.

Haigla ja erialapolikliinikute registratuurides ning kõnekeskuses alustatakse taas uute patsientide registreerimist ambulatoorsetele vastuvõttudele.

Arstide Liit ja Tervishoiutöötajate Kutseliit sõlmisid neljapäeval (25.10) Haiglate Liiduga eellepingu, mille järgi on pooled kokku leppinud kollektiivlepingu tähtsamates tingimustes. Eellepingu sõlmisel teatati, et tervishoiutöötajate streik peatatakse reedest, 26. oktoobrist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles