Reporter.ee: naiste spordiklubis kehtib meestele range uksekeeld

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Tallinnas tegutseb ainult naistele mõeldud spordiklubi, kus meestele kehtib range uksekeeld.


Armukadedad mehed on ärevil. Sellesse klubisse ei lasta ühtegi meest - äkki on tegemist patupesaga, kus jumalavallatute tempudega aega sisustatakse? Nii võib mõelda armukade abikaasa, vahendab Reporteri videolõik.

Tegemist on siiski tavalise spordisaaliga, kus naised lihtsalt omaette tahavad olla. Spordiklubi müügijuht Kadri-Liis Vähi rääkis, et naised tihtipeale ei julge minna meestega jõusaali, sest häbenevad oma keha või oma välimust või meestega koos higistamist.

Naised leiavad pahatihti, et tavajõusaali on raske sisse elada, sest seadmed on kohandatud rohkem meestele. Uue spordiklubi seadmed on aga disainitud spetsiaalselt naistele. Suurimaks plussiks on naiste sõnul siiski uudishimulike isaste puudumine.

Lisaks meeste uksekeelule pidavat kõnealuses saalis treeningpingid hoopis kõrgemast klassist olema. Ka treening ise erineb tavapärasest jõusaalitreeningust: tegemist on muusika saatel ja treeneri pilgu all toimuva ringtreeninguga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles