Haigla tunnistab kardioloog Uuetoa kohtuvõitu

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hasso Uuetoa.
Hasso Uuetoa. Foto: Mihkel Maripuu

Kuna Põhja-Eesti Regionaalhaigla (PERH) otsustas töövaidlust puudutavat kohtuotsust edasi mitte kaevata, siis makstakse ametist tagandatud kardioloog Hasso Uuetoale 37 000 euro suurune hüvitis välja.

Haigla esindaja Inga Lill ütles Meditsiiniuudistele, et regionaalhaigla on jätkuvalt seisukohal, et eelmise aasta detsembris langetatud töölepingu lõpetamise otsus oli haigla seisukohalt vajalik, kuna Hasso Uuetoa oli nii kolleegide kui ka tööandja silmis usalduse kaotanud. Haigla aktsepteerib aga Harju Maakohtu otsust ning ei kavanda selle edasikaebamist. 

Tänaseks on Lille sõnul Põhja-Eesti Regionaalhaigla kardioloogiakeskuses tööle asunud mitu uut kolleegi. Kitsas töölõik – kodade virvenduse kateeterablatsioonid, mida varem teostas regionaalhaiglas ainult Hasso Uuetoa, on taastatud välisspetsialisti kaasabil ning ühtlasi on lõppemas kahe regionaalhaigla arsti väljaõpe nimetatud valdkonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles