Kuressaare haigla ei leia uusi arste

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti haiglatesse jagub küll patsiente, kuid napib meedikuid.
Eesti haiglatesse jagub küll patsiente, kuid napib meedikuid. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Vaatamata sellele, et Kuressaare haigla on otsinud arste nii oma kodulehekülje kui ka erinevate internetiportaalide kaudu, ei kinnita haigla ühegi uue tohtri leidmist.

Samas lahkub haiglast lähiajal neuroloog Iris Sepp ning Saarte Hääle andmetel on tööpakkumine mandrilt tehtud veel mõnele Kuressaare haigla tohtrile.

Neuroloog Iris Sepp ise oma lahkumist ajalehele kommenteerida ei soovinud, kuid toimetuse andmeil vajatakse tohtrit ühes pealinna haiglas.

Arsti(-de) töölt lahkumise kohta ütles SA Kuressaare Haigla juhatuse esimees Viktor Sarapuu: «Kõik kuuldused kellegi surmast on enneaegsed.» Küsimuse peale, kas haigla arstide otsingud on juba vilja kandnud, vastas Sarapuu: «Me ei hoia vaka all neid asju. Kui midagi tuleb juurde, eks me ütle, aga praegu ma ei kommenteeri midagi.» Ka ei soostunud ta ütlema, kas on tõepõhja all Kuressaare arstkonna seas levival jutul, et haigla peab arstide leidmiseks läbirääkimisi Ukraina tohtritega.

Sarapuu märkis vaid, et töötajate otsingutega seonduv on haigla privaatküsimus.

Siiani on Sarapuu kinnitusel Kuressaare haiglas olemasolevate arstidega tagatud nii valved, diagnostikateenused kui ka statsionaarse ja ambulatoorse eriarstiabi osutamine ning ravijärjekordade pikkused on lubatu piirides.

Kuressaare haigla juhid ei ole noorte tohtrite otsimisel käed rüpes istunud, sest tööpakkumised on üleval olnud nii haigla kodulehel, töötukassa iseteenindusportaalis kui ka näiteks portaalis leia.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles