Mõnes koolis on haigestunud sajad õpilased

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Panther Media/Scanpix

Mitmes Tartu gümnaasiumis on haigestunud sajad õpilased, kes kannatavad kõhugripi või ülemiste hingamisteede viirusnakkuste käes.

Ligi kaheksasaja õpilasega Tartu Miina Härma gümnaasiumis oli direktor Ene Tannbergi sõnul esmaspäeval 276 puudujat, teisipäeval 314 ja kolmapäeval 367 puudujat, kirjutab Õhtuleht.

Enam kui tuhande lapsega Tamme gümnaasiumis puudus õppealajuhataja Karmel Adovi sõnul kolmapäeval üle neljasaja õpilase.

«Kui algul haigestuti peamiselt nii-öelda kõhugrippi, siis nüüd üha enam ülemiste hingamisteede haigustesse,» rääkis Adov, kelle sõnul sai suurem haigestumiste laine alguse eelmise nädala lõpul.

Terviseameti avalike suhete juhi Iiris Saluri sõnul ei ole tegemist millegi erilisega, paari aasta tagusel seagripitalvel nakatus ülemiste hingamisteede viirusnakkustesse nädalas kuni kolm korda rohkem inimesi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles