Ootamatu avastus - sügelust põhjustas seljas peitunud noatera

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanadalane käis kolm aastat selline tera kehas ringi.
Kanadalane käis kolm aastat selline tera kehas ringi. Foto: AP/ Scanpix

Kanada arstid eemaldasid 32-aastase mehe seljast 7,5 cm pikkuse noatera, mis tuli päevavalgele, kui mees oma selga sügas.

Kohalikule meediale rääkis Billy McNeely, et aeg-ajalt tundis ta küll kerget valu ja sügelust, aga ta ei teadnud, et ta käib nuga sees ringi, kirjutab BBC. Sel nädalal sügas mees oma selga ning küüne alla jäi midagi. Kui mees palus naisel järgi vaadata, siis avastas naine, et seljast paistab välja noa ots. «Ma olin hirmunud. Olin  valmis selle pintsettidega välja tõmbama,» rääkis ta naine Stephanie Sayine.

Mehe sõnul oli ta mõni aeg tagasi vanglas ja igakord, kui valvurid teda metalldetektoriga kontrollisid, lõi talle selga valu, kuid see läks üle.

Mees sai viga 2010. aastal, kui teda pussitati viis korda. Kohalikus kiirabis õmmeldi ta haavad kinni, kuid röntgenit talle ei tehtud. Kui ta järelravi ajal kurtis ebamugavustunde üle, siis öeldi, et tal on närvi kahjustus.

Mees kaalub, kas  esitada kohaliku haiglale kahjutasu nõue või mitte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles