EMO saatis katkise käeluuga naise koju ja soovitas tablette süüa

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirabist öeldi, et küünarnukis on vesi sees, tegelikult aga on kild väljas.
Kiirabist öeldi, et küünarnukis on vesi sees, tegelikult aga on kild väljas. Foto: SCANPIX

Käevalu pärast Ida-Tallinna keskhaigla erakorralisse vastuvõttu läinud naine saadeti abi andmata koju ja peab nüüd rohkem kui neli kuud kannatama, et purunenud luid ja katkisi kõõluseid lõpuks opereerima hakataks.

Trükikojas masinaseadistajana töötav Riina ärkas veebruarikuu alguses ühel reedesel päeval üles paistes küünarnukiga ning läks mõned päevad hiljem Ida-Tallinna keskhaigla erakorralisse vastuvõttu, kust ta aga soovitusega tablette süüa koju saadeti, kirjutab Õhtuleht.

Pooleteise kuu pärast sai Riina ortopeedi tasulisele vastuvõtule ning sealt öeldi talle sellesama kiirabis tehtud röntgenpildi pealt, et tal on küünarnukis luukild lahti. «Ma olen nii šokis, et ei kujuta ette, mismoodi ma viis last toidan ja arved maksan,» rääkis üksikema Riina, kellele tehakse lõikus alles mai lõpus ning on seetõttu pikka aega haiguslehel.

Ida-Tallinna keskhaigla avalike suhete juhi Svea Talvingu sõnul ei saavat haigla juhtunut ilma Riina kirjaliku nõusolekuta kommenteerida, kuid eile ei olnud võimalik naisel digitaalselt allkirjastatud või skaneeritud dokumenti saata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles