Eestlanna pidi Londonis sünnitama autos

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Londonis elav  Riina Luik kihutas täna koos oma mehega sünnitusmajja, kuid hoolimata liiklusreeglite rikkumisest nägi poiss ilmavalgust auto esiistmel.

BBC korrespondendi Joe Lynami sõnul kihutas ta täna iga punase tule alt läbi, et jõuda sünnitusmajja, kuid ta polnud siiski piisavalt kiire, kirjutab London Evening Standard.

Pere oli Londonis oma kodus, kui Lynami naisel, Euroopa parlamendis töötaval Riina Luigel algasid tuhud. Kui keskööl hakkasid tuhud sagenema, siis öeldi neile Chelsea ja Westmnisteri haiglast, et enne ei ole mõtet tulla, kui tuhud on iga kolme, nelja minuti tagant.

Kell 1.34 hakkasid tuhud käima ootamatult tihedalt ning haiglasse helistades soovitati perel kohale tulla. «Veerand tundi hiljem istus Riina eesistmel, ta ütles, et veed tulid ära ja laps sünnib kohe. Ma ütlesin talle, et sa teed nalja,» rääkis noor isa väljaandele. Kui selle hetkeni oli ta pidanud kinni foorituledest, siis seejärel vajutas ta gaasi põhja. «Ma arvan, et ma eirasin kõiki punaseid tulesid Ealingi ja Chelsea vahel,» arvas mees. Haiglasse jõudes jooksis mees abi järgi ja kui ta enda hinnangul juba 90 sekundi pärast tagasi jõudis, siis hoidis naine last juba rinnal.

«Ta ei olnud üllatunud ega nutnud. Ta vaatas mind ja ütles, et siin ta on. Jumal tänatud, et oli soe juunikuu päev ja me ei olnud mõnel talvepäeval A316 maanteel,» rääkis mees.

Nii ema kui laps tunnevad end hästi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles