Kodused DNA-testid tõestavad eestlaste keerulisi sugulussidemeid

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne Foto: Sille Annuk

DNA Test OÜ märgib oma majandusaasta aruandes, et on turule tulemisest saadik kogenud suurt huvi sugulustestide vastu, mis on tõestanud mitmeid keerulisi sugulussidemeid.

«Tulles vastu klientide soovidele, oleme isadustestide kõrvale lisanud veel õdede ja vendade vahelise ning vanavanemate testid, tänu millele oleme aidanud lahendada ja tõestada keerukaid sugulussidemeid,» vahendab Meditsiiniuudised ettevõtte majandusaasta aruannet.

DNA Test OÜ alustas tegevust 2010. aastal, pakkudes esimese ja ainukese ettevõttena Eestis kodust DNA isadustestimise võimalust. Ettevõtte põhitegevus on meditsiinilaborite, vere-, sperma- jms pankade tegevus.

DNA Test OÜ 2012. aasta kasum oli 4183 eurot, aasta varem  659 eurot, 2010. aastal 463 eurot. Müügitulu oli mullu 41 664 eurot ja tunamullu 25 065 eurot ja alustamise aastal 4041 eurot.

Palgakulu oli eelmisel aastal 2510 eurot ja töötajate keskmine arv taandatuna täistööajale  üks. 2011. aastal ei olnud ettevõttes töölepinguid sõlmitud ning palgakulusid ei olnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles