Mees on WiFi-le allergiline

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mees on WiFile allergiline
Mees on WiFile allergiline Foto: Ants Liigus/Pärnu Postimees

Suurbritannias Cornwallis elaval DJ-l Steve Milleril on kummaline allergia – ta ei talu WiFi-t, mis muudab ta uimaseks ja haigeks.

Miller, kelle lavanimi on Afterlife, on ülitundlik traadita interneti elektromagnetlainetele, kirjutab The Telegraph.

Mees kuulub nende kahe protsendi inimeste hulka, kellel on diagnoositud elektromagnetiline ülitundlikkus.

«Mulle tundub, nagu oleksin omaenda planeedil eksiilis. Tänapäeval on  raske leida paika, kus WiFi-t ei oleks,» lausus ülitundlikkuse all kannataja.

Ta lisas, et kui ta tahab näiteks õlut juua, siis peab ta sõitma oma kodust ligi viie kilomeetri kaugusele, sest seal asub ainus traadita internetita pubi. Samuti on mehel raskusi poodides ja avalikes kohtades käimisega, kuna WiFi piirkondades on elektromagnetlained eriti hästi tunda.

«Nii kui ma kuskil käin, siis ma tunnetan kohe, kas seal on WiFi või mitte,» nentis britt.

Milleri sõnul on ta pärast ülitundlikkuse tekkimist pidanud loobuma paljudest välismaistest tööotsadest, kuna kõikides lennujaamades ja enamikus hotellides on traadita internet.

Mehe kinnitusel on ainus paik ta kodu, kuhu ta saab elektrosudu eest pakku minna. Ta majal on 45 sentimeetri paksune graniidist kaitsekiht.

Mehe arvates saab enamiku kontoritöötajate peavaludest kirjutada WiFi arvele.

«Mul on kontorites töötavaid sõpru, kes kannatavad peavalude all ja võtavad iga päev valuvaigisteid. Kui nad aga pääsevad arvutitest, mobiiltelefonidest ja muudest elektriasjadest kaugemale, siis nende peavalud kaovad,» selgitas Miller.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles