Haridusministeerium hoiatab gripi eest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haridusministeeriumi hoone Tartus.
Haridusministeeriumi hoone Tartus. Foto: Sille Annuk

Haridusministeerium saatis eelmise nädala lõpus koolijuhtidele laiali kirja, kus jagab koos tervisekaitseinspekstiooniga teavet, kuidas õppeasutustes ennetada grippi haigestumist.


Ministeeriumi kommunikatsioonibüroo juhataja Tarmu Kurm ütles, et kiri sisaldab mitmesuguseid soovitusi, mida saab kohe teha. Näiteks panna kooli teabetahvlitele välja vajalik info grippi haigestumise vältimiseks.

Kurmi sõnul on vastav info olemas ka haridusminsiteeriumi kodulehel, kust igaüks saab seda alla laadida. Samas on ka kasulikud lingid.

Ministeeriumi kodulehel on info «Gripi vastu», kus on ära toodud neli kõige olulisemat grippi haigestumist ennetavat punkti.

Need soovitavad tihti käsi pesta, aevastades või köhides nina ja suu varruka või taskurätikuga kinni katta, võimalusel haigetest vähemalt meetri kaugusele hoida ning haigena kodus püsida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles