Internetifoorum pakub tööteemalist intensiivnõustamist

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Perekeskus Sina ja Mina perefoorumis toimub sel nädalal esmaspäevast reedeni ehk 12. - 16. aprillini tööteemaline intensiivnõustamine, mille raames tunnustatud psühholoogid ja perenõustajad vastavad küsimustele kolme tunni jooksul.


Alafoorum «Tööelu» ootab kõigi küsimusi, mis seotud tööeluga - näiteks töökaotuse ja tööpingetega toimetulek, suhted töökaaslastega, kuidas hoida motivatsiooni, kuidas toetada töö kaotanud lähedast ja palju muudki.

Tööelu alafoorum loodi perefoorumi juurde 2010. aasta alguses Euroopa sotsiaalfondi toetusega. Töölkäimine on oluline osa inimese elust ning probleemid tööga võivad tugevalt hakata segama suhteid lähedastega või mõjutada inimese emotsionaalset tasakaalu.

Tööküsimuste kõrval võib foorumis kirjutada ka muust, mis muret valmistab. Perekeskuse parimad spetsialistid püüavad igati abiks olla. Samuti ei piirduta tööteemaliste muredega vaid selle nädalaga ja edaspidi saabuvad vastused kahe päeva jooksul.

Kogu internetinõustamine on tasuta ja anonüümne. Küsimuste esitamiseks ei pea looma kasutajakontot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles