Evelin Ilves tegi arstieksami

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves
Evelin Ilves Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Evelin Ilves tegi eile Tartu Ülikooli juures pärast kolmekuulise täiendkoolituse läbimist arstilitsentsi eksami hindele väga hea.

«Tänan selle suurepärase võimaluse eest keskenduda tööle ja õpingutele, kõrge motivatsiooniga kursusekaaslasi, häid õpetajaid ning lahkeid patsiente, CrossfitTartu't ja eelkõige oma kannatlikku ning toetavat perekonda,» kirjutas Evelin ilves oma Facebooki lehel.

Tartu Ülikooli arstiteaduskond korraldas täienduskoolitust arstidele, kel on terviseameti tervishoiutöötajate registrisse üldarstina kandmiseks vajalik sooritada arsti teooria- ja praktikaeksam. Täienduskoolitus oli mõeldud nendele arsti eriala omandanutele, kes ei ole erinevatel põhjustel tervishoiutöötajate registrisse kantud.

Kusustel osales 15 inimest. Pärast eksami sooritamist kantakse õppurid tervishoiutöötajate registrisse ja seejärel saavad nad kandideerida residentuuri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles