Emad mures: kas lastehaigla sõidutab patsiente ilma turvavarustuseta?

Tiina Kaukvere
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turvahällis imikud. Illustratiivne foto
Turvahällis imikud. Illustratiivne foto Foto: Peeter Langovits

Foorumis arutavad murelikud emad, kas Tallinna lastehaigla sõidutab oma pisikesi patsiente ilma igasuguse turvavarustuseta.


«Jutt käib siis sellest, et üks tuttav oli hiljuti haiglas koos oma imikuga ning laps tuli sõidutada teise haiglasse uuringule. Sõideti nii, et imik oli ema süles. Ei mingit turvahälli! Sõiduvahendiks tavaline minibuss,» kirjutas inimene Perekooli foorumis. Postitusele reageeriti tuliselt ning lapsevanemad pöördusid ka Tarbija24 poole, et teemat lähemalt uuritaks. Paljud kirjeldasid oma sarnaseid kogemusi. Tunti huvi, kas haiglal on turvahällid ikka olemas.

Lastehaigla kommunikatsioonijuht Tiina Eier kinnitas, et haiglal on olemas nii turvatool kui turvahäll, kuid ta ei osanud kommenteerida, miks ja kas hälli või tooli antud juhul ei kasutatud.

Kui veebipolitseinik palus, et kurtjad talle juhtunust lähemalt kirjutasid, siis lastehaigla kaebajate kontaktide vastu huvi ei tundnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles