Aastavahetusel pöördus EMOsse palju joobes ja peahaavadega inimesi

Tiina Kaukvere
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Regionaalhaigla EMO. Illustratiivne foto.
Regionaalhaigla EMO. Illustratiivne foto. Foto: Peeter Langovits

Möödunud nädala esmaspäevast (30.12.2013) kuni täna hommikuni pöördus regionaalhaigla erakorralise meditsiini osakonda kokku 1407 patsienti, kellest 261 vajasid edasist haiglaravi.

Erakorralise meditsiini osakonna juhataja doktor Kristiina Põllu sõnul oli aastavahetuse nädalal väga töine esmaspäev, 30. detsember, kui pöördujaid oli 243.

«Aastavahetus möödus tavapärases aastavahetuse rütmis,» sõnas Põld. «Palju oli alkoholijoobes patsiente ning peahaavade ja väiksemate traumadega pöördujaid,» lisas Põld.

Ka 1. jaanuar möödus suhteliselt tavapärases rütmis – pöördumisi oli 184, kuid 2. ja 3. jaanuar olid taas töisemad, mil abivajajate arv küündis taas üle 200. Osakonnajuhataja sõnul jäi kergemate traumadega pöördujate arv alla keskmise, kokku pöördus erinevate traumadega abi saama 287 inimest. Suhteliselt suur oli kiirabiga toodud patsientide osakaal moodustades pea 28 protsenti EMO abivajajatest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles