Uusaastalubadused ajavad inimesed apteeki

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ravimeid tasub tarbida vaid vajadusel.
Ravimeid tasub tarbida vaid vajadusel. Foto: SCANPIX

Uue aasta alguses on Apotheka internetiapteegist hüppeliselt kasvanud inimeste huvi dieedipreparaatide, seedimist kiirendavate toodete ning ka suitsetamisest loobumist soodustavate vahendite vastu.

«Detsembri viimaste ning jaanuari esimese nädalate jooksul on Netiapteegi enamkülastatud kategooriateks tõusnud dieet ja suitsetamisest loobumine,» rääkis  Apotheka Mustamäe apteegi esindaja Kadri Tammepuu.  

Tema sõnul on praegu populaarseimad tooted ainevahetust soodustavad ja söögiisu pärssivad preparaadid, salendavad teed, Sportsgene kehakaalu ohjeldamise geneetiline test ning organismi puhastavad ja mürke väljutavad ning rasvade lagundamist stimuleerivad preparaadid. Samuti on inimeste huvi suurenenud nii suitsetamisest loobumist toetavate närimiskummide, plaastrite kui ka imemistablettide vastu.

Pisut on tavapärasest suurenenud ka huvi mälu turgutavate, õppimist ja keskendumisvõimet soodustavate ja toetavate toodete vastu, ka küsimusi nende toodete kohta esineb tavapärasest veidi sagedamini, tõdes Tammepuu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles