Suurhaigla mõõdab elanike rasvumist

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kehamassiindeksit tuleb mõõta.
Kehamassiindeksit tuleb mõõta. Foto: SCANPIX

Neljapäeval toimub Haabersti hooldusravikliiniku fuajees Lääne-Tallinna keskhaigla (LTKH) tasuta tervisepäev loengute ja tervisenäitajate mõõtmisega.

LTKH õendusjuht Aivi Kabur ütles, et kuna haigla osaleb Tervist Edendavate Haiglate võrgustiku töös, on nad võtnud kohustuse aidata kaasa elanikkonna harimisele tervisedenduse vallas. «Püüame anda teavet, kuidas tunda ära tervisehäireid, neid leevendada ja tervist hoida,» sõnas ta.

Saabuval tervisepäeval on kavas spetsialistide loengud «Taastusravi – miks kasulik» ja «Insult ja psühholoogilised muudatused», mille järel saab esinejatele küsimusi esitada. Seejärel saavad loengukuulajad lasta mõõta kolme erinevat tervisenäitajat: vererõhku, kehamassiindeksit, luutihedust. Tänavu seotakse tasuta tervisemõõtmine loengukuulamise vajadusega, et teadlikkust oma tervisenäitajatest ja nende parandamise võimalustest laiendada.

Sügisel on plaanis teabepäev linnarahvale erinevatest teraapia vormidest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles