Rapla haigla pürib suurhaigla tiiva alla

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rapla haigla.
Rapla haigla. Foto: Priit Simson / Postimees

Raplamaa Omavalitsuste Liidu juhatus koguneb eeloleval reedel taas arutama Rapla haigla tulevikku, sealjuures eeskätt koostööplaane tulevase koostööpartneriga, milleks saab eeldatavalt Põhja-Eesti Regionaalhaigla.

Eelmisel reedel pidasid Rap¬lamaa Omavalitsuste Liidu (ROL) juhatus ja sihtasutuse Rapla Maakonnahaigla nõukogu ühist koosolekut eesmärgiga saada selgust haigla tulevikus, kirjutab Raplamaa Sõnumid.

Osales ka Põhja-Eesti Regionaalhaigla (PERH) juhatuse esimees Tõnis Allik. Rapla haigla nõukogu esimees Kalle Palling on juba varem öelnud, et Rapla haigla peaks tegema rohkem koostööd PERH-iga. Praegu seob Rapla haiglat koostööleping Ida-Tallinna Keskhaiglaga (ITK).

ROL lähtub juhatuse esimehe Margus Jaansoni sõnul sellest, et teenuseid ei tohi haiglas praegusega võrreldes mingil juhul vähemaks jääda, pigem peab neid juurde tulema, samuti tuleb laiendada klientideringi.

Haigla võimalik tulevane omandivorm on Jaansoni sõnul sellega võrreldes teisejärguline küsimus.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles