Rasvaimu nõudis itaallanna elu

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täiesti ohutut operatsiooni ei ole olemas.
Täiesti ohutut operatsiooni ei ole olemas. Foto: SCANPIX

Oma jalgu rasvaimu abil salendada püüdnud naine leiti pühapäeval oma kodust surnuna.

Sardiinias elav Rossella Daga (39) leiti pühapäeval surnuna oma magamistoast, päev varem oli ta lasknud ühes Cagliari erakliinikus teha jalgadele rasvaimu, kirjutab Local. Notaribüroos töötanud naine kurtis pärast operatsiooni valu jalgades ning rasvaeemalduskohad olid paistes. Juhtumi kohta algatati uurimine.

Sarnaste juhtumite kohta Euroopas on raske täpseid andmeid saada, kuid surmajuhtumeid on olnud ka varem. 1990ndate lõpus suri pärast rasvaimu üks 48-aastane itaallanna, 2010. aastal sai sama operatsioon saatuslikuks 60-aastasele itaallasele.

2009. aastal suri Šoti jalgpalli meeskonna kapten Denise Hendry 43-aastane abikaasa Colin. Naisele oli seitse aastat tagasi tehtud rasvaimu, mis lõppes tüsistustega.

Ühe USAs tehtud uuringu kohaselt võib surmaga lõppeda kolm rasvaimuoperatsiooni  100 000st, teiste uuringute andmetel võib surmajuhtumite arv jääda 20 ja 100 vahele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles