Inimesed jäid digiloo kasutamisel hätta

Triin Ärm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oma terviselool saab silma peal hoida ka Internetis.
Oma terviselool saab silma peal hoida ka Internetis. Foto: Ekraanitõmmis

Avalikes foorumites uuriti, miks ei ole viimastel päevadel olnud võimalik digitaalsele terviseloole ligi pääseda. 

«Kas see aadress üldse töötab?» küsis inimene Digiloo ehk digitaalse terviseloo veebilehe digilugu.ee kohta. «Hädasti oleks vaja oma haiguslugu vaadata ja no leht on mitu päeva maas,» rääkis ta eile avalikus foorumis. 

Teisedki on häireid märganud. «Olen pannud tähele, et aeglasema ühendusega kipub tulema ka ühenduse veateade,» toodi veel näiteks. 

Sõna võtnud inimesed rääkisid, et paari nädala eest veebileht veel töötas ning jagasid soovitusi. «Tee arvutile või brauserile restart. Või kasuta mõnd teist brauserit. Proovi mõnest teisest arvutist,» pakuti lahendusi. 

«Meile teadaolevalt ei ole patsiendiportaalis www.digilugu.ee tõrkeid olnud,» rääkis Eesti e-tervise kommunikatsioonijuht Aivar Jarne. 

Küsimuste korral soovitas ta pöörduda kasutajatoe poole. «Kui kellelgi on probleeme patsiendiportaali sisenemisega siis on abiks e-tervise kasutajatugi telefonil 694 3943 või e-posti teel abi@e-tervis.ee,» ütles Jarne. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles