7000 eestlast lubavad septembris alkoholist loobuda

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.SeptembrisEiJoo.ee

11 aasta eest algatatud aktsioon «Septembris ei joo» on ka tänavu populaarne. Facebookis on selle ajaga septembriseijoo.ee fänkonda kogunenud ligi 3000 inimest.

See, et september võiks olla alkoholivaba, on leidnud mõttekaaslasi, kes lõid omal algatusel Facebooki ürituse «Alkoholivaba september», millega on liitunud ligi 7000 eestlast, kes konkreetselt tänavusel septembril alkoholile ei ütlevad.

23. augustil loodud Facebooki üritusega on kõigest nädala ajaga arvestatav hulk kuuajalist karsklust proovida lubavaid inimesi liitunud.

Vastukaaluks alkoholist loobumisele on naljaninad avanud ka konkureeriva «septembrismajoon» Facebooki lehe, mis küll nii populaarne pole.

Originaalidee eestvedajad on Madis Masing ja Reigo Kimmel, kelle algatusel toimub alkoholivaba september tänavu juba 11. korda. Aktsiooni kodulehelt võib näha, et Eestist on jõudnud see ka Inglismaale, Indoneesiasse, Lätti, Leetu, Venemaale, Slovakkiasse ja Rootsi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles