Lõuna-Eestis toimub esmakordselt seenioride tervisepäev!

Apotheka
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liikumine on hea tervise hoidmiseks ülimalt oluline.
Liikumine on hea tervise hoidmiseks ülimalt oluline. Foto: Margus Ansu

Laupäeval kell 10 toimub Tartus esimene Lõuna-Eesti seenioride päev «Kuldne sügis», kus on ühendatud kasulikud terviselalased loengud ja lõbus meelelahutus. Terviseteemadel räägivad näiteja Anne Veesaar, Tartu Linnapea Urmas Klaas ja paljud teised.

Riia tänav 25 asuvas Mart Reiniku koolis toimuv tervisepäev on mõeldud kõigile, kes soovivad kuulata põnevaid tervisealaseid loenguid, vestlusi ja nõuandeid. Osa saab võtta ka mitmest töötoast.

«Apotheka on loomas uut tava pakkudes ka Lõuna-Eesti seenioridele huvitavat ja informatiivset päeva. Kuna inimeste tervis on meile oluline siis soovime, et päev annaks külastajatele nii uusi teadmisi kui ka häid ideid,» sõnas ürituse peakorraldaja Apotheka juhataja Marika Pensa.

Pärast Tartu linnapea Urmas Klaasi tervituskõnet räägivad päeva esimeses paneelis tervise hoidmisest ja toitumisest doktor Kai Saks, proviisor Kristiina Sepp ning meditsiinilise biokeemia professor Mihkel Zilmer. «Kuldse sügise» teises osas võtavad sõna psühholoog Lembit Mehilane ja füsioterapeut Kristi Tiimann.

Meelelahutuslikuma külje eest hoolitseb näitleja Anne Veesaar, nõu annavad Tartu Kaubamaja moenõustajad ning Juhani Puukooli aiandusspetsialistid. Päeva lõpetab meeleoluka muusikaga laulja Toomas Anni.

«Ootame üritusele aktiivseid ja rõõmsameelseid inimesi, kes soovivad ammutada uusi tervisealaseid teadmisi,» sõnas Pensa.

Terve päeva ootavad külalisi kooli saalis välja pandud infoletid, müügikioskid, kust on võimalik soetada tervisetooteid, ning spetsiaalselt selleks päeva mõeldud põnevad tegevused.

Ürituse kava ja täpsem informatsioon on saadaval siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles