17 tundi kestnud erektsioon viis noormehe haiglasse

PM Tervis
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Möödunud nädala reedel ärkas britt Jason Garnett üles nagu enamik mehi – hommikuse erektsiooniga. 17 tundi hiljem torkisid arstid mehe peenist nõeltega, et suguliikme kangekaelne püstiseis lõpetada, kirjutab briti uudisteportaal UPI.

23-aastane Põhja-Yorkshire’ist pärit mees ei tundnud esialgu pärast ööotsa kestnud seksi vähimatki muret, et tema erektsioon edasi kestma jäi, kirjutas Northern Echo. Muretus muutus aga keskpäevaks pisut suunda – mees üritas erektsiooni alla saada jäise vanniga, isegi lühikese tervisesörgiga, kuid tulemust ei saabunud. Pärast kaheksat tundi otsustas ta viimaks loo rääkida oma korterikaaslasele, et temalt abi paluda.

«Te oleks pidanud nägema ta nägu. Ta oli hüsteerias, kuid siis mõistis situatsiooni tõsidust,» rääkis Garnett Huffington Postile.

Garnetti erektsioon ei olnud taevalik õnnistus vaid tõsine meditsiiniline seisund, mida kutsutakse priapismiks. Sel haruldasel haigusel pole vähimatki pistmist erutuse või ihaga vaid võib põhjustada kestvaid kahjustusi kui see jäetakse tähelepanuta, vahendas ka news.com.au.

See «kõige piinlikum päev» Garnetti elus muutus veelgi hullemaks, kui arstid tõmbasid tema peenisest välja pea liitri verd ning tegid seejärel 24 erektsiooni alandavat süsti otse tema suguliikmesse.

«Nähes neid minu peenist nõeltega torkimas oli nagu õudusfilmis. Valu oli kõige hullem, mida suudaksin ette kujutada,» rääkis noormees.

Garnett lisas, et tema peenis näeb nüüd välja nagu see oleks sõjas käinud. «See on siit-sealt pisut mustjas ja sinine,» rääkis mees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles