Naine sai «reisisuveniirina» 7 cm parasiidi ninna

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodumaine kaan.
Kodumaine kaan. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Kagu-Aasias reisinud britt oli kuu aega hädas seletamatute verejooksudega, enne kui selgus, et tema ninas elas ligi 7 cm kaan.

Šotimaal Edinburghis elav 24-aastane Daniela Liverani oli mitu nädalat hädas ninaverejooksudega, kuid arvas, et selle põhjuseks on mootorratta avarii tagajärjel lõhkenud veresoon, kirjutab BBC. Eelmisel neljapäeval märkas naine dušši all mingit tumedat vingerdavat varju oma ninast.  Naine arvas, et ilmselt oli dušši all auru ja kuumuse tõttu ta ninasõõrmed nii palju laienenud, et ta nägi silmanurgast midagi ninast välja ulatumas, kuid arvas esmalt siiski, et tegu on vereklombiga. Peeglisse vaadates sai ta aru, et tegu on elusolendiga.

Parasiit eemaldati haiglas ja selgus, et tegu oli 7,5 cm pikkuse kaaniga. Naine usub, et sai kaani kas Vietnamis või Kambodžas reisides. Isegi, kui ta tundis ninas mingit liikumist, siis ta arvas, e tegu on vereklombiga.

Pilte näeb siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles