Video: dramaatilise kaalukaotuse tagajärjed

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John David Glaude kaotas 72 kilo.
John David Glaude kaotas 72 kilo. Foto: youtube.com

21-aastane mees näitab Youtube'i postitatud videos, milliseks muutus tema nahk dramaatilise kaalukaotuse järel.

Californiast pärit John David Glaude, kes kaotas pea poole oma kehakaalust, postitas Youtube'i video, milles ta oma üleliigset nahka näitab, vahendab Telegraph.

Glaude kaotas toitumisharjumuste muutmise ja trenniga kokku üle 72 kilo, kaaludes enne koguni 163 kilo. Ehkki ta on kaalukaotuse ja oma uue vormi üle uhke, tunneb ta end riieteta siiski ebamugavalt.

«See ei ole ideaal, see ei ole see, mida ma 72 kilo kaotamise järel saavutada tahtsin,» ütleb ta. «Muidugi oleksin tahtnud perfektset keha, aga olen ka praegu rahul.»

Videoga julgustab ta teisigi oma unistuste poole püüdlema.

Christinas Clinicu kirurgiaassistent Brit-Carmen Norlan ütles Tarbija24-le, et suure kaalukaotuse puhul on nahaülejääkide tekkimine tavaline. «See ei tohiks kaalulangetajaid heidutada, sest kaasaegse kirurgia abil on võimalik üleliigne nahk eemaldada,» märgib ta.

«Videos nähtud noormehe keha on väga heas vormis. Tema probleemid saaks lahendada kolme operatsiooniga: kõhuplastika, reieplastika ja rindade eemaldamise plastika. Kuna noormehel on ka tätoveeringud, võiks ka armid üle tätoveerida – sel juhul ei märkaks operatsiooni jälgi oluliselt keegi. Tulemuseks saaks noormees keha, mida ta kaalulangusega saavutada lootis,» lisas Norlan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles