Suur kaalulangus innustas koolinoort teisigi aitama

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elari Kõiviku muutumine 136 kilo pealt 80 kilole.
Elari Kõiviku muutumine 136 kilo pealt 80 kilole. Foto: Kuvatõmmis

136 kilo kaalunud noormees otsustas pärast südamearstilt kuuldud karmi tõde end käsile võtta – neli aastat hiljem kaalub ta 80 kilo.

«Lõpuks ei läinud mulle aga enam ka riided selga,» meenutab Elari, kes mõõtis oma kehakaalu riiete järgi ning kellele kehakaalu ohtlik olukord pärale jõudis, kui talvejope enam selga ei mahtunud.

«Ma olen tegelikult kogu aeg ennast hästi tundnud,» rääkis noormees, kes oli oma kehakaaluga leppinud ning ei oodanudki kunagi kõhnemaks saada. Samas kannatas ta teiste mõnituste all ning ei julgenud trenni minna, sest ei tahtnud riietusruumis särki vahetada, vahendab ERRi uudisteportaal ETV eileõhtust saadet «Ringvaade» (vaata saatelõiku siit).

Õpetajad tema probleeme põhikoolis tähele ei pannud. «Ma olingi oma murega lõpuks täiesti üksi,» rääkis ta.

Elari elu muutus pärast seda, kui südamearst talle karmi tõe karmide sõnadega näkku ütles. Ta võttis nõuks kaalus alla võtta ning nüüdseks kaalub ta 80 kilogrammi.

Noormees pole mitte ainult oma tervist parandanud - nüüd aitab ta ka teistel head vormi saavutada ning annab TÜ spordiklubis BodyPumpi trenne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles