Kanep saatis kooliõpilase haiglasse

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanep saatis õpilase haiglasse.
Kanep saatis õpilase haiglasse. Foto: SCANPIX

Tallinnas asuvas kutsekoolis leidis aset vahejuhtum, kus kolmest kanepit suitsetanud noormehest tekkis ühel terviseprobleem, mille tulemusel viis kiirabi ta haiglasse.

Politsei sai täna kella 11 paiku teate, et ühes Tallinna kutsekoolis suitsetavad kolm noormeest kanepit. «Ühe 16-aastase noormehe viis kiirabi Mustamäele haiglasse, teised toimetati proovide võtmiseks jaoskonda,» ütles Põhja prefektuuri pressiesindaja Päivi Tirkkonen. Ekspertiisi tarbeks antud uriiniproovide tulemused selguvad lähinädalatel.

Milline oli haiglasse viidud noormehe seisund, ei ole Tirkkonenile teada. Küll kinnitas ta, et praegu viibib õpilane kodusel ravil.

Pressiesindaja sõnul tegi politsei noormeestele ettepaneku osaleda kuuekuulises ennetusprogrammis «Puhas Tulevik». Kui noor vahepeal narkootikume ei tarvita, on tal võimalus oma elu jätkata puhta lehena.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles