Käik lastevanemate koosolekule lõppes raske vigastusega

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pereisa kukkumine koolis pani pere ka majanduslikult raskesse seisu.
Pereisa kukkumine koolis pani pere ka majanduslikult raskesse seisu. Foto: SCANPIX

Novembri alguses Palivere koolis toimunud lastevanemate koosoleku järel kukkus üks lapsevanem nii õnnetult, et jäi nädalaks haigevoodisse ning päris korras pole mehe tervis siiani.

41-aastane mees, kes koolimaja juurde kuigi tihti ei satu, ei osanud ohtu aimata ja kukkus koosolekult lahkudes koolimaja seina ääres oleva keldriakna auku, mis oli umbes meetrisügavune ja katmata, kirjutab Lääne Elu.

Kukkumisel saadud vigastuse tõttu pidi eraettevõtjast mees nädala tööst eemal olema. Detsembri alguses tehti talle operatsioon, kuid siiani pole ta kukkumisest päris taastunud.

Kui ohvri abikaasa hakkas uurima, miks on auk katmata, sai ta teada, et katmata aknaaugud pole mingi üllatus - need seisavad katmata juba kümmekond aastat, mil metallivargad luugid ära varastasid. Õpilased ja koolitöötajad teavad seda ja oskavad ohtu vältida.

Palivere kooli direktori Tõnis Peikeli sõnul pole kümne aasta jooksul mitte keegi aknaaukudesse kukkunud ning tal oli raske mõista, kuidas üldse oli võimalik augu juurde sattuda.

Pärast õnnetust on sellele aknaaugule uus metallvõre kinnitatud.

Loe juhtunust täpsemalt siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles