Uusaastalubadused: suitsetamisest loobumine, dieet ja aktiivsem eluviis

Apotheka
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Aasta algusega on internetis hüppeliselt kasvanud uusaastalubadustega seotud tervisetoodete müük. Populaarsed on dieeti ja sportimist toetavad tooted ning abistavad vahendid suitsetamisest loobumiseks. 

"Jaanuari esimeste nädalate jooksul on Apotheka Netiapteegi enimkülastatud kategooriateks tõusnud oodatult dieet ja suitsetamisest loobumine," rääkis Apotheka Mustamäe apteegi proviisor Merilin Nurk. "Populaarseimad tooted on ainevahetust soodustavad ja organismi puhastavad preparaadid, aga ka uudistoodetest näiteks Lamberts sarja tooted," rääkis Nurk.

Lisaks eelnimetatud kategooriatele on Netiapteegis müügiedu delikaatsetel kaubagruppidel nagu näiteks seksuaaltervis ja nahaprobleemid. "Sageli ei julgeta just nende kaupade kohta üle apteegileti küsida. Netiapteegis saab aga konsulteerida privaatselt ning seda võimalust kasutatakse palju," tõi Nurk välja.

Apotheka Netiapteek on ainus tegevusloaga internetiapteek Eestis, mis on nüüdseks tegutsenud juba üle aasta. Netiapteegist on võimalik osta tervisetooteid, käsimüügi- ja retseptiravimeid. Kliente nõustavad reaalajas professionaalsed apteekrid, kellega saab nõu pidada ja sooritada ostud mugavalt kodust või kontorist lahkumata. Kaupa saab tellida kulleriga koju või pakiautomaati, samuti on võimalik pakile ise lähimasse apteeki järgi minna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles