PERH tahab Rapla haiglat kogu maaga

Marina Lohk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rapla haigla
Rapla haigla Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Veel selle aasta esimestel nädalatel tundus, et Rapla maakonnahaigla ja Põhja-Eesti regionaalhaigla (PERH) kirjutavad õige pea ja suuremate takistusteta alla ühise sihtasutuse asutamisdokumentidele, nüüd on aga üles kerkinud maa küsimus.

Rapla haigla nõukogu liige Tiit Tammsaar rääkis, et siiani oldi justkui kokkuleppele jõudnud, et haiglale kuuluv maa jagatakse kaheks – üks osa antakse üle uuele sihtasutusele ja teisele planeerib Rapla vald uut hooldekeskust, kirjutab Raplamaa Sõnumid.

Nõukogu esimehe Kalle Pallingu vahendusel on aga PERH saatnud tõsise signaali, et haigla peaks uude sihtasutusse astuma kogu talle praegu kuuluva maaga, vastasel juhul tuleb läbirääkimistega jälle otsast peale alustada.

Tammsaar tunnistas, et selline nõudmine tuli talle üllatusena, sest alles mõni aeg tagasi anti haigla nõukogu istungil juhtnöörid haigla maa kaheks jagada. Ebaselgeks on jäänud ka PERHi põhjendused sellele nõudmisele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles