Uuring: meeste seksuaalhäiretes on süüdi suhted emaga

PM Tervis
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

USA meesteajakiri Men’s Health kirjutab teadustööst, millega tõestati, et kui peenis veab selle omanikku alt, võib kaudselt selles süüdi olla tema ema.

Värske Tšehhis läbi viidud uuringu järgi on iga mehe seksuaalne sooritus täpselt nii hea kui hästi saab ta läbi oma emaga, kirjutab Men’s Health.

Uurijad andsid 960 «keskmisest rohkem kogenud» katsealusele tšehhi mehele täita küsitluse, mille vastuste põhjal koondanalüüs teostatigi.

Mehed, kes märkisid, et neil on nn emaprobleemid, kirjutasid ühtlasi, et kannatavad erektsioonihäirete all või märkisid oma probleemiks voodis enneaegse seemnepurske.

Uurijad ei osanud selgelt määratleda, miks nende kahe vahel seos esines, kuid oletasid, et sel võib olla seos puudujäägiga intiimsuses, mis avaldub seksuaalkäitumises.

Uuringust leiti veel, et enimmainitud häired – erektsiooniga või varase seemnepurskega seoses – käivad sageli koos. Ehk et paljud, kes kannatavad ühe häda käes, puutuvad kokku ka teisega.

Üks tõenäoline põhjus sellele on see, et mees, kellel on raskusi erektsiooni hoidmisega võib saada orgasmi palju kiiremini, kuna ta on pidevalt mures, et ehk ei «vea jäigastunud peenis lõpuni välja».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles