Eestlaste nahk on kehvas seisus

Apotheka
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moelooja Liisi Eesmaa kuulamas soovitusi nahahoolitsuseks.
Moelooja Liisi Eesmaa kuulamas soovitusi nahahoolitsuseks. Foto: Martin Ilustrumm

Saastatus, kemikaalid ning teadmatusest tulenev vale nahahooldus viivad inimese naha kaitsevõime langemiseni. Suurendamaks eestlaste teadlikkust naha seisukorra osas toimub Apotheka ja kodumaise apteegikosmeetika tootja Lumi eestvedamisel tasuta naha testimiskampaania. 

„Sadade eestlastest klientidega suheldes oleme aru saanud, et paljuski on probleemide aluseks teadmatus, mis näonahk meil üldse on, samuti mitmete omavahel sobimatute toodete kooskasutus või vale toitumine“, selgitas kampaania vajalikkust Lumi tegevjuht Helen Hirv. 

Valitud Apotheka apteekides saab uudse nahadiagnostika abil määrata naha puhtust, niiskustaset, rasueritust ja pigmentatsiooni ehk melaniini sisaldust nahas.  

“Me alustame naha uurimisega ja määrame sobivad tooted saadud tulemuste põhjal,” tutvustas uut teenust Apotheka proviisor Kristiina Sepp. Ta lisas, et kliendid on sageli testi tulemusi kuuldes üllatunud – oma naha tegelikku seisundit ei teata, ning seetõttu valitakse valesid tooteid. 

Nahadiagnostikat pakutakse valitud Apotheka apteekides Tallinnas ja Tartus. Teenus on tasuta, rohkem saab infot siit: https://apotheka.ee/teenused/nahadiagnostika

VIDEO: Vaata mida üllatuslikku ning kasulikku sai teada tuntud moelooja Liis Eesmaa näonaha testist.

Testimisaktsioon viidi läbi ka "Ringvaate" saates, mida saad näha siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles