Viis supertoitu, mis muudavad su magamistoas pööraseks

PM Tervis
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Fox News rivistab viis kõige paremat supertoitu, mis aitavad kaasa võimekuse suurendamisele magamistoas.

Tume šokolaad

Tegemist on küllaltki klassikalise enesehellitusega, mida paljud armastavad, kuid siin loetelus on see selleks, et end «üles kütta». See maitsev suutäis on täis antioksüdante, mida on naiste puhul seostatud kaelapiirkonna vähi tekkeriski maandajaga, aga ühtlasi ka seksuaalsete naudingute tõstjana. Võta natuke maasikaid ja tumedat šokolaadi – koos mõjuvad need eriti seksikalt.

Brasiilia pähklid

Need pähklid sisaldavad seleeniumi ning aitavad võidelda muuhulgas ka meeste eesnäärmevähi riski vastu. See teadmine üksi on juba üsna tore, kuid sel toitainel on veel teine hea omadus – nimelt stimuleerib see tervete muna- ja seemnerakkude tootmist. Nii et laske aga käia – sõrmed pähklikotti!

Seller

Seller on kahtlemata üks supertoit, mis suurendab erutust. See on roheline, kiuline ning suudab tõsta naiste seksuaalset iha. Teisisõnu – seller paneb naisi sind veelgi rohkem tahtma. See köögivili sisaldab andosterooni, mis on hormoon, mille eritudes muutuvad mehed naistele atraktiivsemaks. Boonuseks on ka see, et sller aitab sperma tootlikkust tõsta.

Kiivi

Kiivis on tohutul hulgal C-vitamiini, mis aitab tõsta libiidot ning ka viljakust. Kui sulle kiivi ei meeldi, võta mõni tsitruseline ette. C-vitamiini leidub neis kõigis ning ammu enam pole see vitamiin vaid gripi vastu võitlemiseks.

Küüslauk

Küüslauk sisaldab allitsiini ning parandab verevoolu suguorganitesse nii meeste kui naiste puhul. Kui teed oma kaasale pasta, lisa sinna ka küüslauku ja vaata, mis kõik juhtuma hakkab. Kui sa ei ole küüslauguse suulõhna fänn, kasuta küüslaugutablette.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles