Foto leinavast arstist liigutab tuhandete inimeste südameid

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arst, kes ei suutnud oma patsienti päästa, tundis suurt sisemist valu.
Arst, kes ei suutnud oma patsienti päästa, tundis suurt sisemist valu. Foto: SCANPIX

Internetis levib kulutulena foto Lõuna-California haigla arstist, kes kaotas just ühe oma patsientidest.

Fotol toetab arst ühe käega vastu müüri, tema valu on selgelt näha. Pildi postitas sotsiaalmeediasse mehe hea sõber ja kolleeg, kelle sõnul leinab arst noort patsienti, kelle elu ta päästa üritas, kuid kes siiski suri.

Foto autor kirjutas, et arstid ei suudagi alati kõikide elusid päästa, kuid tavaliselt on seda ette näha, kui surevad kas väga vanad või väga haiged. «Patsient, kes suri, oli 19-aastane. Ja see lõi mu kolleegi rivist välja.»

Esialgu ilmus foto leinavast tohtrist leheküljel Reddit, kus sellega seoses jagasid oma emotsioone tuhanded inimesed. Nüüdseks levib see kõikjal sotsiaalmeedias ja paljudes uudisteportaalides üle maailma.

Üks Redditi kasutaja paljude seast ütles fotot kommenteerides, et ka tema isa on arst. «Ma mäletan neid aegu, kui ta tuli koju ja nuttis mu ema käte vahel, sest ta ei suutnud päästa patsiendi elu, hoolimata sellest, et ta andis endast kõik,» kirjutas ta.

Vaata fotot siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles