Kaalulangetaja pihtimus, kuidas kõige lihtsamini lisakilodest vabaneda

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Postimees.ee

Isegi maovähendusoperatsioon ei garanteeri väikest kaalunäitu elu lõpuni. Ikka tuleb suurem töö ära teha oma kahe kõrva vahel. Paljud saavad sellega ka hakkama, kirjutab saarlaste päevaleht Saarte Hääl.

«Aasta 2012 alguseks oli mu kaalunumber ikka kohutavalt suur,» räägib kaalulangetaja Anni Murd, lisades, et andis endale toona uusaastalubaduse, et võtab kaalus alla. Dieetidesse ta ei usu ning nõnda otsustas ta muuta lihtsalt oma elustiili ja toitumisharjumusi.

«Jätsin kohe ära igasugu poolfabrikaadid, snäkid, rohkelt säilitusaineid sisaldavad tooted ja püüdsin vältida nisutooteid,» ütleb ta.

Anni oli endaga väga range ja jälgis hoolega, mida suhu pistab. Samal ajal pööras ta tähelepanu ka sellele, et söök taldrikul oleks võimalikult värvikas, ning püüdis rohkem liikuda ja trennis käia.

Anni sõnul oli temalgi raskeid hetki, mil tuli hirmus tahtmine rämpstoitu süüa. Siis küpsetas ta vahel mõne koduse koogi ja lubaski endale natuke patustamist.

Artikli täisteksti loe Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles