GALERII: staarid uudistasid uuenenud Apothekat!

Apotheka
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viru Keskuses on taas avatud täieliku uuenduskuuri läbi teinud Apotheka apteek. Tegemist on uue lähenemisega nii Eestis kui Lätis, kus enam tähelepanu on tervislikel eluviisidel - liikumisel, toitumisel, spordil, nahahooldusel ja ilul. Avamisüritust tulid uudistama paljud kohalikud kuulsused.

Apothekas ootab külastajaid Eesti suurimat valikut apteegikosmeetikat pakkuv Iluteek ning Balti riikides ainulaadne apteegirobot. Esmakordselt on võimalik endale soetada dermatoloogiliselt testitud dekoratiivkosmeetikat ning proovida uudset naha- ja kehadiagnostikat.

Uuenenud Apothekat tunnustab ka Viru Keskuse juhatuse liige Ants Vasar: “Apotheka uuendusmeelsus, oskus ajaga kaasas käia ning viia seeläbi apteegi mõiste uuele tasemele on igati kiiduväärt ja sobib Viru Keskuse kontseptsiooniga kokku. Loodan, et nii keskuse kui ka Apotheka külastaja võtab uudse lahenduse ja sellega kaasneva professionaalse teeninduse hästi vastu.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles