Enamikke suurhaiglaid võib taas külastada

Triin Ärm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haigla. Foto on illustreeriv.
Haigla. Foto on illustreeriv. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eile lõppes gripi tõttu kehtinud külastamiskeeld Tartu Ülikooli Kliinikumis ning üleeile teatas sama piirangu lõppemisest ka Põhja-Eesti regionaalhaigla (PERH).

Kliinikumis on alates teisipäevast, 31.märtsist lõpetatud gripi ja ülemiste hingamisteede viirushaiguste suure leviku tõttu kehtestatud patsientide külastuspiirang, kirjutab kliinikum oma kodulehel.

Ka PERHI kodulehel teatatakse, et Põhja-Eesti regionaalhaigla kõikides korpustes haiglaravil viibivaid patsiente saab taas külastada.

Ida-Tallinna keskhaiglas lõppes ajutine patsientide külastamise keeld juba 10. märtsil.

Lääne-Tallinna Keskhaigla kommunikatsioonispetsialisti sõnul võib Lääne-Tallinna keskhaigla patsiente taas külastada alates reedest, 3. aprillist. Erandina ei saa külastada vaid LTK nakkuskliinikut (Paldiski mnt 62), kus pikendati külastuskeeldu veel paari päeva võrra. Nakkuskliinikus saab patsiente taas külastada alates esmaspäevast, 6. aprillist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles