Eesti inimesed ei hooli oma tervisest

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ka elektroonilise sigareti nikotiinisisalduseta vedelik ei tohi sisaldada vitamiine ega muid lisaaineid, mis loovad mulje, et toode on tervisele kasulik.
Ka elektroonilise sigareti nikotiinisisalduseta vedelik ei tohi sisaldada vitamiine ega muid lisaaineid, mis loovad mulje, et toode on tervisele kasulik. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kuigi Eesti inimeste tervis läheb iga aastaga pisut paremaks, tuli värskest tervisekäitumise uuringust ilmsiks palju sellist, mis jahmatas ka rahvatervise spetsialiste.

Ebameeldiva tõsiasjana tuli iga kahe aasta tagant korratavast tervisekäitumise uuringust välja, et pea pooled uuritutest ei kasuta juhusuhtes olles mitte kunagi kondoomi ja väga palju on neid, kes teevad seda harva. «Me teadsime, et olukord on masendav, aga see on mustemast mustem,» sõnas Tervise Arengu Instituudi teadur Mare Tekkel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles