Seltskonnastaar Anu Saagim valis apteegist oma ilulemmikud

Apotheka
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Apotheka

Seltskonnastaar Anu Saagim külastas Apotheka apteeki ja valis välja oma lemmikud ilutooted, mida sel kevad-suvel kasutada. 

Ilutooteid katsetades jagus Anu Saagimil kiidusõnu mitmele kreemile-seerumile, kuid eriti tõstis ta esile Avène’i sarja, mida on hinnanud juba ammu.

„Kindlasti on üks minu lemmikutest Avène’i toitev kreem kuivale ja väsinud nahale. Olen juba varasemast Avène’i suur fänn, näiteks olen kasutanud Avène’i vett kuumal suvel naha jahutamiseks ja talvel kuivades ruumides naha niisutamiseks,“ rääkis ta. „Ka toitev kreem on suvisel ja talvisel ajal suurepärane niisutaja ning turgutab meigist räsitud näonahka imeliselt. See pakub väga hea rahustavat toimet ärritunud nahale. Reisil kasutasin seda isegi kätekreemina.“

Oma teiseks ilulemmikuks valis Anu Saagim Caviar Beluga silmaümbruskreemi. „Enam ei pea lusikat või teepakke sügavkülmas hoidma! See beluuga kalamarjast tehtud silmaümbruskreem värskendab ja vähendab turseid ning väsimuse märgid kaovad silmade alt nagu imeväel,“ kinnitas seltskonnastaar.

LUMIdermi intensiivne päevakreem meeldib Anule aga eelkõige seetõttu, et kreem ei sisalda lõhnaaineid ega keemilisi lisaaineid. „See niisutas väga korralikult, kasutasin seda reisil isegi öökreemina ja hommikul oli nahk beebipehme,“ tõdes ta.

Babé Vitance Anti-ox detox-näopuhastaja on aga Anu Saagimi üks uuemaid ilulemmikuid. „Lugesin, et sari sisaldab Vahemere äärest pärit antioksüdante, mis võitlevad vabade radikaalidega, tooted aitavad vähendada naha enneaegset vananemist ning annavad näole värske ja puhanud ilme,“ loetles Anu. „Tundus põnev, et detox-puhastaja toimeained on tomat, viinamari, oliiv, nisu ja roheline tee. Loomulikult on fantastiline, et toode ei sisalda värvaineid, parabeene ega mineraalõli. Puhastajat proovides tekkis soov minna esimesel võimalusel Vahemere äärde, kust on pärit kõik need antioksüdandirikkad toimeained!“

It’s Skini kollageeniseerum CO Effector niisutas, uuendas ja pinguldas Anu sõnul nahka silmnähtavalt juba pärast nädalast kasutamist. Naha elastsus paranes ja nahk hakkas särama, ütles ta. Ka It’s Skini kortse siluvat seerumit Syn-ake kasutades polnud kortsud enam nii silmatorkavad. „Isegi paar pisikest pigmendilaiku kadusid nagu imeväel. See rahustas ka nahaärritusi pärast liigse meigi kasutamist,“ lisas ta.

Anu lemmikuid saad soetada Apotheka apteekidest või Netiapteegist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles