Hiiumaa ainus naistearst jätab ameti

Anneli Ammas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2011. aasta mais olid Kärdla haigla uuendatud sünnitusosakonna avamisel Merike Tingase kõrval haigla juhatuse esimees, peaarst Gennadi Aavik ning Kärdla haigla sõprade ja toetajate esindajana USA saatkonnast kolonelleitnant Robert R. Williams.
2011. aasta mais olid Kärdla haigla uuendatud sünnitusosakonna avamisel Merike Tingase kõrval haigla juhatuse esimees, peaarst Gennadi Aavik ning Kärdla haigla sõprade ja toetajate esindajana USA saatkonnast kolonelleitnant Robert R. Williams. Foto: Helja Kaptein / Hiiu Leht

Hiiumaa jääb septembrist alates ilma püsiva, saarel elava ja töötava naistearstita ning tulevikus võib terendada ka võimalus, et Kärdla haiglas enam sünnitada ei saa.

«Ma enam ei jõua, mu närvid on väsinud. Üksi otsustamisest,» vastas Kärdla haigla ainus kohalik naistearst Merike Tingas küsimusele, miks ta on otsustanud isegi enne ametlikku pensioniiga töölt ära tulla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles