Viru Folgil koguti rattasõidutegevustega annetusi vähihaigetele lastele

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heategevuslik rattasõit Tallinnast Käsmu.
Heategevuslik rattasõit Tallinnast Käsmu. Foto: Merit Tarjus

Nädalavahetusel Viru Folgi raames toimus Taani saatkonna ja City Bike’iga koostöös heategevuslik rattasõit Tallinnast Käsmu ja rattasõidutegevused festivali ajal, millega koguti annetusi Eesti Vähiliidu Jacobi fondi.

Rattasõprade, Viru Folgi külastajate ja Eestis tegutsevate Taani firmade annetuste abil koguti 3064 eurot, mis läheb Eesti Vähiliidu kaudu vähihaigete laste toetuseks. Jacobi-nimelise arve Eesti Vähiliidu juures avas 2006. aastal oma poja mälestuseks taanlane Soren Hoeh Jensen.

Heategevuslik rattasõit Käsmu viis 40 ratturit Tallinnast Viru Folgile. Festivali ajal said huvilised osaleda hommikusõitudel ja rõngapüüdmise mängus. Iga osaleja eest lisasid Jacobi fondi annetusi juurde Danske Bank, Novo Nordisk, Lundbeck, DSV ja LEGO.

Viru Folgil oli tänavu Taani aasta ning muusikaprogrammi kõrval oli Taaniga seotud teemasid ka filmi-, laste- ja keskkonnaprogrammis.

Vaata pilte rattasõidust siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles