Video: kuidas suitsetamine laastab välimust

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kolm suitsetajat olid nõus osalema portaali Buzzfeedi eksperimendis, kus neile tehti puust ja punaselt selgeks, kuidas suitsetamine laastab nende välimust. Vaata videost, millised näevad noored välja 10 aasta pärast, kui nad suitsudest ei loobu.

28-aastane Michael suitsetab iga päev kaks pakki ja tunnistab, et sooviks sellest pahest loobuda. «Seda on lihtsam öelda kui teha,» tõdeb mees.

24-aastane Meredith teeb kolm- neli suitsu päevas, kuid alkoholi tarbides kulub ka sigarette rohkem. «Ma olen paar korda paariks nädalaks suutnud ka maha jätta, kuid siis ostan uue paki,» rääkis naine.

25-aastane Edd on pühapäevasuitsetaja, kes teeb sigaretti seltskonnas. Nii kulub tal u pakk kuus. «Ma loodan, et see ärgitab mind suitsetamisest loobuma ja ma saan sellest pahest lõpuks vabaks,» rääkis mees, kui tal paluti selles eksperimendis osaleda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles