Anni Arro ilusoovitused

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anni Arro soovitab ilutooteid
Anni Arro soovitab ilutooteid Foto: Apohteka

Anni Arro kiidab väga iluvahendeid, mille iseloomustuseks sobivad hästi sõnad „looduslik”, „neutraalne” ja „nahale mugav”. Kui oled tüdinenud imekreemidest, on hea lasta nahal aeg-ajalt puhata, arvab ta.

Kui oled vahepeal igasugustest imekreemidest tüdinud, on mõnus kasutada mõnd neutraalset kreemi – lasta nahal puhata ning kasutada tooteid, mis lihtsalt niisutavad ja rahustavad nahka − Avène’i Hydrance Optimale Riche’i niisutav kreem kuivale nahale on just selline. Seda kreemi on hea kasutada talvehooajal, sest see on päris rammus kraam.

Mulle ei meeldi, kui näohooldustoodetel on liiga domineeriv ja keemiline lõhn, Bioderma Sensibio H2O näopuhastusvesi tundlikule nahale on lõhnatu. Mitsellaarveed on väga mõnusad!

It’s Skini GF Effector maitakeseeneseerum on värskendav ja kerge seerum noorele nahale, mis ei vaja veel „tugevamat” kraami. Maitakeseen sisaldab rohkelt vitamiine ja mineraale, mis aitavad niisutada väsinud nahka. Mulle meeldis selle toote puhul just värskendav ja kosutav efekt. 

LUMIdermi kehaõli on väga mõnusalt toitev ja loodusliku lõhnaga kehaõli. Kehaõlis sisalduv uurea seob nahas niiskust ja kergendab teiste ainete imendumist. Uurea on ka kergelt antiseptilise toimega ning vähendab naha sügelust. Sobib nii vannivette kui dušigeeli hulka.

LUMIdermi taastav sügavniisutavat näokreemi kasutan pigem öökreemina ja talvisel ajal. Mulle meeldib selle hea puhas lõhn. Kuna kreem sisaldab hüaluroonhapet, sobib hästi ka vananevale nahale vananemistunnuste leevendamiseks.

BioNike Defence Xage Skinergy täiustav kontsentraat on toitev ja rahustav, tekitab nahal mugava tunde. Minu meelest sobib see hästi öökreemi alla. BioNike tooted meeldivad mulle. Kasutasin sel suvel BioNike 50 SPF päikesekaitsekreemi pigmendilaikude vastu ja see toimis päris hästi! Tedretähnid, mis mulle väga meeldivad, jäid alles ja suuremad laigud otsa ees minimaalseteks.

Sesderma C-Vit Liposomal seerumit julgen soovitada kui superhead toodet! Teen aeg-ajalt seerumikuuri − see ühtlustab jumet, annab sära ja ergutab väsinud nahka. Kasutasin seerumit näiteks kevadel enne päikesehooaega. See on tõeline C-vitamiini laks nahale!

Babé Pediatricu laste vannigeel on samuti vägagi hea toode. Ma ei pese küll oma last iga päev varvastest pealaeni pesugeeliga, sest see kuivatab liialt nahka ega ole hea naha loomulikule niiskustasakaalule, küll aga on selle geeliga hea pesta beebi mullaseid varbaid ja väikesi kleepuvaid näppe. Kasutan ka Babé sarja laste õrnatoimelist intiimpesugeeli.

BioNike Triderm Baby rahustav ihupiim väärib samuti tähelepanu. Mulle meeldis, et BioNike beebikreem on mõnusalt neutraalne. Ma ei kreemita last iga päev, küll aga siis, kui nahk on ilmaolude tõttu kuiv või pisut ärritunud.

Lisaks olen ma suur Weleda toodete fänn – beebide saialillesari on super! Eelistan Weledat, kuna see tundub looduslikum kui mõni muu sari. Weleda saialille beebikreem tsingiga aitab tõhusalt beebi punetava pepu korral. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles