Arstide tervishoidu naasmiseks raha ei leitud

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arst
Arst Foto: SCANPIX

Tartu ülikooli projekti «Arstid tagasi tervishoidu» rahastamiseks ei leitud raha, ministeerium peab sellest aastast suuremaks prioriteediks õdesid.

Tartu Ülikooli arstiteaduskond esitas taotluse projekti «Arstid tagasi tervishoidu» rahastamiseks ka 2016. aastal, kuid kuna 2015. aastast on prioriteediks võetud projekt «Õed  tagasi tervishoidu», siis järgmiseks aastaks sotsiaalministeerium selle projekti toetuseks raha ei leitud, vahendab meditsiiniuudiste portaal Med24. 

«Oleme planeerinud seda jätkata ka 2016. aastal, kuna õdede puudus Eesti tervishoiusüsteemis on teadaolevalt suur ning samuti oli käesoleva aasta kursusel osaleda soovijate arv oluliselt suurem kui projekt võimaldas,» selgitas sotsiaalministeeriumi rahvatervise osakonna juhataja Katrin Karolin, viidates riigieelarve vahendite piiratusele.

Karolin lisas, et ministeerium on valmis kaaluma projekti «Arstid  tagasi tervishoidu» jätkamist 2017. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles