A. Le Coqi juht näeb Ossinovski ettepanekutes ka positiivset külge

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
A. Le Coq juhataja Tarmo Noop Alexandri õlle villimisliini juures.
A. Le Coq juhataja Tarmo Noop Alexandri õlle villimisliini juures. Foto: Margus Ansu

A. Le Coqi juht Tarmo Noop nõustus ETV saates «Vabariigi kodanikud» sellega, et tervise- ja tööministri Jevgeni Ossinovski ettepanekutel alkoholitarbimise piiramiseks on ka positiivne külg.

«Ma ei taha seda öelda, et alkoholitööstus, riik, meie kõik inimesed ei peaks olema vastutustundlikumad, jah, me peame, me ei ole selle vastu, et muuta praegust seadusandlust vastutustundlikumaks,» rääkis Noop saates.

«Me oleme täiesti selle poolt, kui ka koalitsioonileppesse on sisse kirjutatud see punkt, et elustiili reklaamid kui sellised - neid tuleb piirata,» märkis Noop, lisades: «Me oleme seda meelt, et need võiksid täiesti kaduda ning kõige lihtsam meede, mismoodi seda teha ja mis on olnud ka meie ettepanek, on see, et võtame inimesed välja alkoholireklaamidest!»

Samuti ütles ta seda, et väide, et alkoholitööstus teenib kasumit Eesti inimeste tapmise pealt, on ühe Eesti vabariigi tegutseva ministri poolt öelduna tööstusharu kohta, kes tegutseb Eesti vabariigi enda poolt kehtestatud seaduste ja normide piires, jõhker, solvav ja vale.

Loe lisaks:

Noop kinnitas, et on riigiga ühte meelt selles, et alkohol on probleem seonduvalt alaealistega, joobes olekuga, koduvägivallaga, joobes autoroolis olemisega jne, kuid samas ei tuleks vabastada mingist vastutusest ka inimest ennast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles