ITK valis aasta arstiks ortopeedi

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ITK selleaastane aasta arst on ortopeed Vahur Metsna.
ITK selleaastane aasta arst on ortopeed Vahur Metsna. Foto: Ida-Tallinna keskhaigla

Juba üheteistkümnendat korda valist Ida-Tallinna Keskhaigla (ITK) aasta töötajaid, aasta arst 2015 tiitli pälvis sel korral ortopeed Vahur Metsna.

ITK aasta arsti tiitli pälvis ortopeed Vahur Metsna, kes on ITKga seotud juba ülikooli lõpetamisest saadik, alguses internatuuris ja ortopeedia residentuuris vanematelt kolleegidelt kogemusi saades ning hiljem ortopeedina töötades, teatab haigla. Igapäevatöö kõrvalt on Metsna jätkuvalt tegelenud enesetäiendamise ning erialase lisategevusega, läbinud doktoriõppe ning kaitses käesoleva aasta alguses edukalt doktorikraadi.

Lisaks kuulub ta Eesti Arstide Liitu, Eesti traumatoloogide-ortopeedide seltsi ja Eesti artroplastika seltsi. Samuti on mitmete teadusartiklite autoriks. Kolleegid ja patsiendid hindavad dr Metsnat nii arsti kui inimesena. Sõbralik, osavõtlik ja ravitulemuste ning edasiviivate otsuste nimel alati valmis kaasa rääkima ja lahendusi leidma – selline on Vahur Metsna oma igapäevatöös.

Aasta arstidena leidsid äramärkimist veel günekoloog Tiiu Mäss, taastusarst Ruth Kivistik, radioloog Mariliis Soonsein, kardioloog/vanemarst Niina Bogomolova, oftalmoloog Janika Jürgens, nahahaiguste arst/vanemarst Pille Konno. Aasta õendustöötajaks kuulutas haigla naistekliiniku emadusnõuandla ämmaemand Leili Pärnpuu. Aasta hooldustöötaja tiitel omistati hooldusravikliiniku III õendusabi osakonna hooldajale Merike Veelmaale.

Juba kaheksandat korda andis Ida-Tallinna Keskhaigla välja preemia ka parimale puhastusteenindajale, klienditeenindajale ning sekretärile. Aasta klienditeenindaja tiitli pälvis Marju Koks, aasta puhastusteenindaja 2015 on Elena Tarasova ning aasta sekretär patoloogiakeskuse sekretär Kaja Seppi. ITK tunnustas ka kliinilisi tugispetsialiste ja mittekliinilisi spetsialiste. Aasta kliiniline tugispetsialist on ambulatoorse taastusravi keskuse füsioterapeut Piret Laus ja aasta mittekliiniline spetsialist teadusosakonna juhataja Marika Tammaru.

ITK juhatuse esimees Ralf Allikvee sõnas tunnustusüritusel töötajaid tänades, et ITK jaoks on 2015. aasta olnud sündmusterikas ning on hea tõdeda, et haigla saab uude aastasse astuda optimistliku pilguga. Aasta töötaja tunnustusüritust peab ta üheks viisiks, kuidas head kolleegi märgata ja tänada ning teha kokkuvõtteid aastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles