Kuressaare Haigla juht on haigla tuleviku pärast mures

Heilika Leinus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuressaare Haigla lahkuv juht Viktor Sarapuu
Kuressaare Haigla lahkuv juht Viktor Sarapuu Foto: Elmo Riig / Sakala

Viimaseid Kuressaare Haigla juhatuse esimehe ametit pidav Viktor Sarapuu ütles, et on eriti mures eriarsti abi pärast tuleval aastal.

Üle 13 aasta Kuressaare Haiglas töötanud Viktor Sarapuu sõnul on ära tehtud küll suur töö, kuid  haigla tulevik sõltub nii seal töötavatest inimestest kui ka sellest, kui palju teenust haigekassa sealt tuleval aastal ostab, kirjutab Saarte Hääl. Sarapuu sõnul võib Kuressaare Haiglaga praegu rahul olla just tänu varasemale tõhusale majandamisele, kuid eriarstiabi tulevik on veel küsimärgi all, sest pole veel teada, kui suures mahus haigekassa seda rahastama hakkab.

Sarapuu sõnul on Kuressaare haiglas praegu kõige rohkem tarvis silmaarsti. Perearste on samuti vähe ja nende töötingimuste parandamiseks soovitakse luua uus keskus, mis Sarapuu sõnul tuleb tõenäoliselt samuti Kuressaare Haigla juurde.

Pärast  Sarapuu lahkumist haiglajuhi postil, hakkab haigla meditsiinipoolt sisuliseks juhtima dr Marje Nelis, kelle kätte usaldab Sarapuu haigla rahuliku südamega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles