Väljaravimata viirus võib muutuda tõsiseks haiguseks

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puhanud inimesele ei hakka viirused nii kergelt külge.
Puhanud inimesele ei hakka viirused nii kergelt külge. Foto: SCANPIX

Mullu väljaravimata viirushaiguste tõttu südamelihasepõletiku saanud Eve-Liis Abroi rääkis, et kuna ta kodus ravimise asemel hoopis tööl käis ja viirust ei ravinud, pidi hiljem seetõttu hoopis kolm kuud haiguslehel olema.


Esimene viirushaigus kimbutas 40-aastast Eve-Liis Abroid täpselt aasta tagasi ning koju jäämise asemel tööl edasi käies põdes ta kergemaid tõbesid kuu aja jooksul kolm korda järjest, kirjutas Õhtuleht.

Eve-Liis käis poolteist kuud kehva enesetunde tõttu arsti juures, kuni homöopaat soovitas tal kardioloogi juurde minna. «Seal sain teada, et mul on südamelihasepõletik, selline nõrgemat sorti,» selgitas naine.

Tallinna perearst Merle Muda selgitas, et korralikult väljapuhkamine on üks olulisemaid asju, sest puhanud inimesele ei hakka viirused ka nii kergelt külge: «Kui tunned, et viirushaigus annab endast märku, tuleb aeg maha võtta ja keskenduda enda turgutamisele.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles