Kaie Kõrb leidis uue ilulemmiku

Apotheka
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Apotheka

Armastatud priimabaleriin Kaie Kõrb valis Apotheka apteegist välja oma ilulemmikud – juba varasemalt tuttavate heade kreemide kõrval leidis ta ka uusi ilulemmikuid, mida nüüd väga kiidab.  

Kaie Kõrb, kes rabab korraga tööd nii Tallinna Balletikoolis kui ka omanimelises balletistuudios, tunnistab, et ostab sageli kindla peale tooteid – neid, mida ta on enne kasutanud. Kuid leidnud uusi ilulemmikud, pole ta tunnustusega kitsi. „Uskumatu, üllatav, tore!” kiidab ta mitmel korral.

„Eucerini sarja tooted on mulle tuttavad, olen neid kasutanud. Mulle meeldivad CC kreemid − kasutan neid jumestuskreemi asemel siis, kui nahk tahab puhata ning ma ei taha panna väga paksu meigikihti. Mulle sobib hästi Eucerin Hyaluron Filler CC kreem, olen kasutanud heledat tooniga varianti. Kreem ühtlustas õrna kihina kenasti nahatooni ja niisutas. CC kreemid on alati nii toredad,“ räägib ta.

„Väga mõnus värskendav toode näole on It’s Skin kasemahla ekstraktiga värskendav toonik, mis jättis nahale värske ja puhta tunde, samas pisut jahutas. Nahk jäi väga elastseks ja meeldivaks,“ kiidab Kaie.

Üks kreem alati kotis

Igapäevaselt on tal aga kotis kaasas üks suur lemmik – Avène kätekreem kuivadele ja kahjustatud kätele. „Oi, see on väga hea kreem, pole liiga intensiivse lõhnaga, samas muudab käed siidiseks ja toime kestab pikalt. Tõesti väga luksuslik ja tore kreem. Sellel on ka väike ja mugav pakend – mulle on väga oluline, et saaks kreemi kaasas kanda.“

Näokreemidest kasutab ta Vichy Neovadiol sarja, täpsemalt öö- ja päevakreemi. „Öökreem on mõnus, toitev ja rahustav, ka hommikul ärgates on nahk kenasti elastne,“ ütleb ta. „Ka sama sarja päevakreem niisutab hästi nahka. „Mulle meeldib, et see pole liiga vänge lõhnaga, vaid n-ö rahulik.

Ostan meeleldi Vichy tooteid, sest need on head ja hinnad on taskukohased. Need kreemid on alati kindel valik. Kui mul on midagi vaja, ostan ikka Vichyt!“

Uue lemmikuna kiidab Kaie Platsenta šampooni siidiproteiiniga. „See oli väga üllatav leid! Armastan oma juuste eest väga hoolitseda, aga tavaliselt ma ei julge uusi tooteid osta, vaid kasutan neid, millega olen harjunud,“ räägib ta. „See šampoon jättis juuksed tohutult siidiseks ja pehmeks, lausa hellitas juukseid, tegi neile pai. Täitsa uskumatu! Lõhn ja konsistents on väga meeldivad, šampoon lausa kutsub juukseid pesema. Sellest sai minu tõeline lemmik!“

Kaie Kõrbi lemmikuid saab soetada Apotheka apteekidest või Netiapteegist.

Tähelepanu! Tegemist on ravimitega. Enne tarvitamist lugege tähelepanelikult pakendis olevat infolehte. Kaebuste püsimise korral või ravimi kõrvaltoimete tekkimisel pidage nõu arsti või apteekriga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles